top of page
Vyhledat

Renata Drössler - listopad 2019

Srdečně Vás zdravím. Cože se mnou bylo v listopadu? Mimo obligátních Drákulů a Edith a Marlene spousta zajímavého. Začínáme dole a pokračujeme nahoru.


A nezapomeňte přijít 15. ledna 2020 do Jazz Docku! Lístky jsou tady: https://www.jazzdock.cz/cs/koncert/renata-drossler-1






 

Mám připravený krásný Projekt Chopin. A také krásné nové webovské stránky připravené pouze pro tento projekt. www.chopin-chanson.com




 

16.11.19 Miluji Most, začínala jsem tam kdysi v Edith a Marlene a v muzikálu Sugar. Letos v listopadu jsem měla v rámci Divadelní noci hodinový recitál. Na piano mě doprovázel Jakub Tököly, na kontrabas Tomáš Baroš. Dycky Most!!!


 

Před lety jsem byla na poslední vernisáži Bořka Šípka před jeho smrtí. Byla jsem toho, když mu Bára Štěpánová rozbila jeden exponát - ano, bylo to narafičený :)



Letos v listopadu už byla vernisáž bez Bořka. V prvním patře pily davy šampaňské, ale o patro níž byl už klid a mohla jsem se kochat uměleckými díly nepřekonatelného Bořka Šípka.



 

6. listopadu jsem si úžasně popovídala se svým milovaným básníkem Jiřím Žáčkem, který měl zrovna narozeniny. Takto nás kdysi vyfotila Lenka Hatašová




Před pár lety jsme spolu udělali povedenou desku Motýl něhy uletí. Chceme vymyslet nový projekt. A asi vydáme reedici.



Blues Nuselskýho mostu. Moc ráda jí zpívám

 

3. listopadu jsem s Michalem Workem a Josefem Fečem vystřihla v německém Marienbergu už asi 7. vystoupení pořadu Der, den ich will (Ten, kterého já chci)




Takto vypadala premiéra na německé ambasádě v Praze v březnu 2019




99 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page